Τελικά ο άνθρωπος είναι πολύ εφευρετικός προσπαθώντας να βρει διάφορους τρόπους ώστε να μην πληρώσει διόδια. Ο Nelson Vaquiz, ένας οδηγός φορτηγού από την Βιρτζίνια, φαίνεται ότι έχει δει πολλές ταινίες του James Bond. Τι έκανε; Για να μην πληρώσει τα διόδια της γέφυρας George Washington στη Νέα Υόρκη, είχε εξοπλίσει το φορτηγό του με ένα σύστημα το οποίο γύριζε την πινακίδα ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να περάσει από τα ηλεκτρονικά διόδια, ενώ είχε γυρίσει έτσι την πίσω πινακίδα έτσι ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί από κάμερα ταχύτητας. Το έκανε αυτό για να γλιτώσει τα διόδια των $65 αλλά τελικά η αστυνομία είδε την πινακίδα να γυρίζει και τον συνέλαβε. Στο φορτηγό του βρέθηκαν εργαλεία διαρρήξεων, η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγό και ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση.

[Πηγή: Associated Press]

 • hellboy

  χαχαχαχα!!!!!!!!!ο καλος ο κλεφτης!!!!!!

 • Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… 

 • tοσο απλο ρε φιλαρακι!!! τοσο απλο!!!!! 1 sec υποθεση…..και σε πιασαν…και το μαθαν τωρα τα μπατσονια!!!! συγχαρητηρια!!!!  :-P
  http://www.youtube.com/watch?v=9h1K-_ORbUc&feature=related

  • κ είναι μαγκιά να παρκάρεις όπου γουστάρεις κ να μη σε νοιάζει τπτ στο δρόμο???
   απλά να μη πληρώσεις?

  • δεν αρπάζομαι ρε boy….
   don’t worry!!
   ουτε καν!!
   απλά μου φαίνεται κάπως να επικροτούμε τετοιες ενέργειες!!
   κ εγώ έχω κάνει παρανομίες κ πολλες μάλιστα….
   κ ειδικά στην αττική οδό θα έπρεπε να μου έχουν στείλει album με φωτό στο σπιτι αλλά τετοια συστηματάκια δε θα τα χρησιμοποιούσα!!!
   ή μάλλον θα τα χρησιμοποιούσα εκεί όπου δε θα έβλαπτά τον συνάθρωπό μου, πχ στο παρκάρισμα όπως είπαμε!!

  • $14578045

   Βασικά είναι για γέλια φαίνεται απο χιλιόμετρα πως είναι η πινακίδα κρυμμένη από κάτω…