Webber: Έκανα λάθη

Σχετικά άρθρα

Λάθη και έλλειψη ταχύτητας από τον Mark Webber στις κατατακτήριες του Abu Dhabi. Ο Αυστραλός δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί ξανά τον Sebastian Vettel, αλλά ούτε και τις McLaren, δηλώνοντας πως είναι απογοητευμένος από τη σημερινή του απόδοση, όμως θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στον αυριανό αγώνα.

Είμαι απογοητευμένος με τον τελευταίο μου γύρο. Έπρεπε να επικοινωνήσουμε περισσότερο από το φυσιολογικό στο γύρο εξόδου για κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με τη διαχείριση, ώστε να είμαι καλύτερα προετοιμασμένος. Είμαι απογοητευμένος, γιατί σίγουρα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Μερικές φορές, βλέπεις τον γύρο του Seb και λες, “πώς το έκανε αυτό;”, έκανε έναν καλό γύρο σήμερα, αλλά δεν ένιωσα πως έκανα ό,τι μπορούσα όταν τα πράγματα ήταν κρίσιμα.

Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρώτο κομμάτι στην πίστα, και θα ξεκινήσουμε τον αγώνα από ‘κει. Νομίζω ότι σ’ αυτή την πίστα είναι παραδοσιακά πολύ δύσκολο να προσπεράσεις, έτσι πιθανό να γίνει στη ζώνη του DRS και τα pit stops.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...