Massa: Ο Barrichello πρέπει ν’ αποχωρήσει

Σχετικά άρθρα

Ο Rubens Barrichello είναι ο πιο έμπειρος οδηγός στην ιστορία της Formula 1. Αυτή είναι η 19η σεζόν, έχει 11 νίκες, έχει ανέβει στο βάθρο 68 φορές, έχει 14 pole positions, 16.573 γύρους, όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από την εποχή στη Ferrari, έχει κολλήσει το σίγμα του νούμερο 2 οδηγού, κάτι που μισούν όλοι οι οδηγοί σε όλες τις κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Βραζιλιάνος είναι 39 ετών, ωστόσο δε θέλει να συνεχίσει να τρέχει στη Formula 1.

Ο καλός του φίλος, Felipe Massa, τον συμβουλεύει να τερματίσει την καριέρα του, όχι λόγω της ηλικίας του, αλλά επειδή οι μικρές και μεσαίες ομάδες ψάχνουν οδηγούς που έχουν στην πλάτη τους γενναιόδωρους χορηγούς.

Η συμβουλή που θα του δώσω είναι ν’ αποχωρήσει. Κατά τη γνώμη μου, ο Rubens είχε μια απίστευτη σεζόν στη Formula 1. Οδήγησε για τις καλύτερες ομάδες και κέρδισε αγώνες. Πολλοί οδηγοί θα ήθελαν να είχαν την καριέρα του.

Τον συμβουλεύω να το κάνει, λόγω των όσων συμβαίνουν στην κατηγορία. Υπάρχουν 12 ομάδες και τουλάχιστον 5 ή 6 από αυτές ζητούν χρήματα από τους οδηγούς τους. Για την καριέρα που είχε ο Rubens, δεν μπορώ να τον δω να τελειώνει με αυτόν τον τρόπο, διότι πρέπει να πληρώσεις για να τρέξεις.

Στα 40 του, δε χρειάζεται να το κάνει. Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση, στην οποία θα λέει ότι σταματάει. Αν η ιδέα να βρει επενδυτές αποτύχει, τότε τι θα κάνει; Θ’ ανακοινώσει ότι αποχωρεί τον Φεβρουάριο;

Παλαιότερα, όμως, δεν είχε κάνει και τις καλύτερες δηλώσεις για τον συμπατριώτη του.

Προσωπικά, διαφωνώ με το πρώτο σκέλος των δηλώσεων του 30χρονου. Δε νομίζω να είναι πολλοί οι οδηγοί που ζηλεύουν την καριέρα του Rubihno.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...