H Suzuki πάει την Volkswagen στο Διεθνές Δικαστήριο

Σχετικά άρθρα

Η Suzuki τελικά δεν περίμενε και πολύ και έτσι μετά την προειδοποίηση της Παρασκευής, ανακοίνωσε ότι παρέπεμψε την υπόθεση με την Volkwagen στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Λονδίνου, αφού ο Γερμανικός κολοσσός από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει το 19.9% των μετοχών της Suzuki που κατέχει. Η Volkswagen ακόμη δεν έχει απαντήσει στη κίνηση αυτή της Suzuki, αλλά τη περασμένη Παρασκευή, εκπρόσωπος του VW Group είχε δηλώσει ότι είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι από την κίνηση αυτή της Suzuki να καταγγείλει την σύμβαση αλλά δεν υπάρχει κάποιο νομικό υπόβαθρο που να τους υποχρεώνει να επιστρέψουν τις μετοχές της Suzuki. Κατέληξε ότι η Volkswagen θα συνεχίσει να κρατά το μερίδιο της χωρίς να οποιαδήποτε επιθυμία να το επιστρέψει.

[Πηγή: Suzuki]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Suzuki Commences Arbitration against Volkswagen AG

24 November 2011. Hamamatsu, Japan. Suzuki Motor Corporation (“Suzuki”) is today commencing arbitration proceedings in London with the ICC International Court of Arbitration, in order to compel Volkswagen AG to dispose of its Suzuki shares to Suzuki or Suzuki’s designated third party.

The arbitration proceedings follow Suzuki’s termination of its alliance with Volkswagen AG on 18 November 2011, and Volkswagen AG’s lack of response to Suzuki’s requests for the disposition of its shares to Suzuki or Suzuki’s designated third party.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...