Glock: Είμαι τόσο καλός όσο ο Vettel!

Σχετικά άρθρα

Πρώτον, διαβάζω την είδηση. Δεύτερον, κοιτάζω το ημερολόγιο, αλλά δε γράφει “1 Απριλίου”, οπότε το τρίτο που κάνω είναι να ξεσπάσω σε γέλια, πολλά γέλια! Σταματάω, και ξεκινάω να σου γράφω πώς έχει η κατάσταση. Ο Timo Glock, οδηγός της Marussia Virgin (Marussia από το 2012), ξύπνησε και άρχισε να σκέφτεται τι έχει ο Sebastian Vettel που δεν το έχει αυτός. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρωταθλήματα, τίποτε άλλο! Οπότε, σου λέει “είμαι τόσο καλός όσο αυτός”!

Εντάξει να το πιστεύεις, αλλά και να το λες δημόσια! Οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν μαζί στο Race of Champions, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Düsseldorf. Δες, λοιπόν, τι δήλωσε ο Γερμανός:

Ξέρω ότι είμαι τόσο καλός όσο ο Seb. Αν και οι δύο καθόμασταν στη Red Bull, μόνο το ποιος ήταν σε φόρμα θα έκανε τη διαφορά. Έτσι, είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα τα πάμε έξω.

Για την ιστορία, ο Glock, που είναι “τόσο καλός όσο ο Vettel”, τερμάτισε πίσω από τον team-mate του στη Virgin, Jerome d’Ambrosio! Τότε, ο Βέλγος τι πρέπει να βγει και να πει; Γιατί, Glock, έγινε αυτό; Βρε, γίνε πρώτα το καθαρό νούμερο ένα της ομάδας σου, απέδειξε ότι αξίζεις να οδηγείς για κάποια κορυφαία ομάδα και άσε τον Vettel και τους άλλους κορυφαίους οδηγούς.

[Πηγή: Kolner Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...