Πέρυσι η Marangoni είχε παρουσιάσει την Alfa Romeo Giulietta G430 iMove και φέτος οι Ιταλοί κατασκευαστές ελαστικών στη Μπολόνια, παρουσίασαν το Range Rover Evoque HFI-R. Κύριο γνώρισμα του τα κόκκινα ελαστικά Marangoni M-Power EvoRed διαστάσεων 255/30 που έχουνε τοποθετηθεί πάνω σε ζάντες 20″ Oz Racing Dakar.

Το πλήρες όνομα του είναι Marangoni Evoque HFI-R (Hybrid Fuel Injection Dual-Fuel System) και μηχανικά φορά τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης όπου πλέον από 240 άλογα, αποδίδει 300, χάρη στη νέα τουρμπίνα, στη νέα εξάτμιση και στην carbon εισαγωγή αέρα. Η αυτονομία του ανέρχεται στα 1000 χλμ όταν καταναλώνει υδρογόνο και φυσικό αέριο, ή μόνο φυσικό αέριο. Τα φρένα του είναι 10-πιστονα Tarox B360 με δίσκους 330 mm.

Στιλιστικά, η Marangoni ζήτησε την βοήθεια της TRC Italia η οποία αρχικά έβαψε το αυτοκίνητο σε ένα νέο ματ χρώμα Titanium Fluid Metal. Στη συνέχεια τοποθέτησαν νέο bodykit το οποίο αποτελείται από νέο μπροστά και πίσω προφυλακτήρα, νέα πλαστικά κάτω από τις πόρτες, διαχύτη, carbon εισαγωγές αέρα στο καπό και στα φτερά, carbon διακοσμητικά στα φτερά, carbon λαβή του πορτ μπαγκάζ και carbon καθρέπτες.

Το εσωτερικό είναι δημιουργία του ιταλικού οίκου μόδας Conte of Florence, ο οποίος τοποθέτησε καπιτονέ/δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές και κόκκινη οροφή. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το λογότυπο του από τις πλάτες των καθισμάτων.

[Πηγή: Marangoni]