Η General Motors έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αντικαθιστά τα Chevrolet Volt πάρουν φωτιά με οποιοδήποτε μοντέλο της Chevrolet, αλλά ο θόρυβος δεν έχει ακόμη κοπάσει. Ο CEO της GM, Dan Akerson δήλωσε ότι συνεργάζεται με την NHTSA έτσι ώστε να λύσουν το πρόβλημα που εμφανίστηκε με τις μπαταρίες του Volt. Μάλιστα ίσως προχωρήσουν και σε επανασχεδιασμό των μπαταριών του Volt, την οποία την κατασκευή την έχει αναλάβει η LG Chem.

Οι πωλήσεις του Opel Ampera στην Ευρώπη μπαίνουν στον πάγο, μέχρις ότου οι μηχανικοί της GM και οι μηχανικοί της NHTSA καταλήξουν σε ένα τελικό συμπέρασμα. Ο Akerson είναι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα σύντομα, με το Volt να παραμένει ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Τέλος ο CEO της GM δήλωσε ότι αν η NHTSA τους ζητήσει να αποσύρουν τα 6.000 Volt που έχουνε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, είναι έτοιμη να το κάνουν.

[Πηγή: Reuters, Associated Press]

  • LJ

    Λυπαμαι που το λεω αλλα πρεπει να αποσυρει ολα τα Volt μια και καλη και για παντα. 

    Αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν προσπαθεις να ικανοποιησεις ανηξερους οικολογους γραφειοκρατες.

    • na τα αποσυρει για παντα οχι ακριβωσ…..αλλα μεχρι να λυσει το προβλημα σιγουρα!!!!!!!
      σκεψου τωρα ενασ οικολογοσ να παει με την καλη του βολτα στο δασοσ για οξυγονο…..και να λαμπαδιαζει το volt olo το βουνο!!!!!!!! ωωωωωωω ρε ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!  :-P