H GM εξετάζει να επανασχεδιάσει τις μπαταρίες του Chevrolet Volt

Σχετικά άρθρα

Η General Motors έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αντικαθιστά τα Chevrolet Volt πάρουν φωτιά με οποιοδήποτε μοντέλο της Chevrolet, αλλά ο θόρυβος δεν έχει ακόμη κοπάσει. Ο CEO της GM, Dan Akerson δήλωσε ότι συνεργάζεται με την NHTSA έτσι ώστε να λύσουν το πρόβλημα που εμφανίστηκε με τις μπαταρίες του Volt. Μάλιστα ίσως προχωρήσουν και σε επανασχεδιασμό των μπαταριών του Volt, την οποία την κατασκευή την έχει αναλάβει η LG Chem.

Οι πωλήσεις του Opel Ampera στην Ευρώπη μπαίνουν στον πάγο, μέχρις ότου οι μηχανικοί της GM και οι μηχανικοί της NHTSA καταλήξουν σε ένα τελικό συμπέρασμα. Ο Akerson είναι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα σύντομα, με το Volt να παραμένει ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Τέλος ο CEO της GM δήλωσε ότι αν η NHTSA τους ζητήσει να αποσύρουν τα 6.000 Volt που έχουνε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, είναι έτοιμη να το κάνουν.

[Πηγή: Reuters, Associated Press]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...