Ο manager του τμήματος Μ της BMW Αμερικής, Matt Russell, μιλώντας στο eGMcartech αποκάλυψε ότι η εταιρία του σκέφτεται τον αντικαταστάτη της M1 αλλά αποφάσισε να μην την βγάλει στη παραγωγή. Αντιφατικές δηλώσεις με τον Russell να δηλώνει:

Αρκετοί ήταν αυτοί που με ρωτούν αν το τμήμα M χρειάζεται ένα supercar. Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι όταν σχεδιάζαμε την 1-Series M Coupe. Τότε έπρεπε να σκεφτούμε αν θέλουμε ένα κεντρομήχανο supercar ή κάποιο supercar με τον κινητήρα τοποθετημένο μπροστά. Είχαμε συζητήσει τα σενάρια αυτά, αλλά τελικά δεν προχωρήσαμε, αφού δεν βρήκαμε, και συνεχίζουμε να μην βρίσκουμε τον λόγο, να κατασκευάσουμε ένα high-end supercar.

Η απόφαση ακόμη δεν είναι οριστική αλλά ο Russell δηλώνει ότι η BMW ήδη κατασκευάζει supercars, απλά αυτά βρίσκονται κάτω από το σώμα sedan και coupe αυτοκινήτων, βλέπε νέα M5 και 1-Series M Coupe.

[Πηγή: egmcartech]

  • nikxan1

    ε τοτε??
    τι νοημα εχει να μας βαζουν την μπουκια στο στομα και να μας την τραβανε μετα??
    μακακες ειναι??

  • Constantine

    Ενα τετοιο αυτοκίνητο το βγαζεις για να αφησεις ιστορία και οχι για να πουλήσεις ….Το Μ1 βγήκε με τα χίλια ζόρια , δεν ήταν τόσο καλό όσο λέγαν , αλλα έγινε μύθος !! Αυτο κερδίζεις