H BMW σκέφτεται τον αντικαταστάτη της M1, αλλά δεν θέλει να τoν βγάλει στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Ο manager του τμήματος Μ της BMW Αμερικής, Matt Russell, μιλώντας στο eGMcartech αποκάλυψε ότι η εταιρία του σκέφτεται τον αντικαταστάτη της M1 αλλά αποφάσισε να μην την βγάλει στη παραγωγή. Αντιφατικές δηλώσεις με τον Russell να δηλώνει:

Αρκετοί ήταν αυτοί που με ρωτούν αν το τμήμα M χρειάζεται ένα supercar. Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι όταν σχεδιάζαμε την 1-Series M Coupe. Τότε έπρεπε να σκεφτούμε αν θέλουμε ένα κεντρομήχανο supercar ή κάποιο supercar με τον κινητήρα τοποθετημένο μπροστά. Είχαμε συζητήσει τα σενάρια αυτά, αλλά τελικά δεν προχωρήσαμε, αφού δεν βρήκαμε, και συνεχίζουμε να μην βρίσκουμε τον λόγο, να κατασκευάσουμε ένα high-end supercar.

Η απόφαση ακόμη δεν είναι οριστική αλλά ο Russell δηλώνει ότι η BMW ήδη κατασκευάζει supercars, απλά αυτά βρίσκονται κάτω από το σώμα sedan και coupe αυτοκινήτων, βλέπε νέα M5 και 1-Series M Coupe.

[Πηγή: egmcartech]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...