Ετοιμάζεται η “καυτή” έκδοση του νέου Hyundai i30 [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ο ίδιος ο CEO του VW Group έδειξε ότι το υπολογίζει σημαντικά και αν ισχύει αυτή η είδηση, τότε ο Winterkorn θα πρέπει να το υπολογίζει ακόμη περισσότερο. Οι Κορεάτες φαίνεται ότι ετοιμάζουν την γρήγορη έκδοση του νέου i30, για να τεθεί αντιμέτωπα απέναντι από τα αντίστοιχα μοντέλα της Volkswagen και της Opel.

Το αφεντικό της Hyundai Ευρώπης, Allan Rushforth, μιλώντας στο Autocar, δήλωσε ότι η Hyundai ετοιμάσει την τρίπορτη hatchback έκδοση του νέου i30 η οποία θα έχει πιο σπορ σχεδίαση. Η τρίπορτη έκδοση θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012 και είναι πολύ πιθανό η Hyundai, να βάλει τον νέο T-GDI 1.600αρη turbo κινητήρα που θα τον φορέσει πρώτο το Veloster Turbo, και στο i30, ο οποίος αποδίδει 204 άλογα με 265 Nm ροπής. Αντίστοιχο μοντέλο ετοιμάζει και η αδερφή εταιρία, Kia, για το Cee’d το οποίο θα αποδίδει και αυτό κοντά στα 200 άλογα.

Ανανέωση: Προστέθηκε μια rendering φωτογραφία από την 3-θυρη έκδοση.

Hyundai i30 2012

[Πηγή: Autocar | Rendering Photo: Theophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...