Spy Video: Maserati Quattroporte 2012

Σχετικά άρθρα

H Maserati ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Quattroporte με ένα μουλάρι του μοντέλου να φορά το σώμα της τωρινής γενιάς και η κάμερα του Marchettino να το γράφει. Η νέα Quattroporte θα χρησιμοποιήσει πολλά μέρη από τα Chrysler 300 και Dodge Avenger για την κατασκευή της ενώ μηχανικά θα φορέσει ένα τροποποιημένο MultiAir κινητήρα της Fiat ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 400 άλογα. Με αυτή την επιλογή η Maserati θα γλιτώσει χρήματα για την ανάπτυξη και την κατασκευή του μοντέλου βλέποντας έτσι τα κέρδη από κάθε πώληση να αυξάνονται.

Επίσης το αυτοκίνητο θα φορά και τον V8 4.7-λίτρων της εταιρίας απόδοσης 482 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και θα υπάρχει και διαθέσιμο σύστημα τετρακίνησης, ενώ έχει κυκλοφορήσει και η φήμη ότι θα φορά την twin-turbo έκδοση του Pentastar V6 της Chrysler.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα Quattroporte θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις ώστε να ανταγωνιστεί τα Audi A8, BMW 7-Series and Mercedes S-Class.

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...