Για ακόμη μια φορά ο Jeremy Clarkson δημιουργεί πρόβλημα, αυτή τη φορά με τους Ινδούς

Σχετικά άρθρα

Δεν γίνεται, βάζει στοίχημα κάθε χρόνο ο Clarkson ώστε να σκεφτεί κάτι για να προκαλέσει την οργή κάποιων. Πέρυσι είχαμε τους Μεξικανούς, τους Μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς και φέτος, μετά την προβολή του ειδικού χριστουγεννιάτικου επεισοδίου, τους Ινδούς.

Η αποστολή των τριών παρουσιαστών του Top Gear ήταν να πάνε στην Ινδία έτσι ώστε να δείξουν στους Ινδούς την Αγγλική κουλτούρα και τα Βρετανική προϊόντα. Ο Clarkson πάνω στην Jaguar XJS προσάρμοσε ένα καπάκι τουαλέτας και την περιέγραψε ως την ιδανική τουαλέτα για την Ινδία, αφού ο καθένας, κάνει την ανάγκη του όπου βρει.

Η εφημερίδα The Telegraph αναφέρει ότι το BBC μέχρι στιγμής έχει λάβει 23 έγραφες καταγγελίες για το επεισόδιο της Ινδίας όπου εκτός από το καπάκι της τουαλέτας, έχει δεχτεί παρατηρήσεις σχετικά με τα τρένα, τα τρόφιμα, την ιστορία και την ενδυμασία των Ινδών.

[Πηγή: Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...