Video: Οδηγώντας την νέα Porsche 911 στο Silverstone – Η 911 Cabrio στο Detroit

Σχετικά άρθρα

H Porsche έδωσε ένα video με τη νέα 911 να βρίσκεται στο Porsche Experience Centre στο Silverstone, εκεί όπου ο διευθύνον σύμβουλος οδήγησης της Porsche, Gordon Robertson, μας εξηγεί κάθε λεπτομέρεια της νέας 911. Να θυμίσω ότι στη χώρα μας, νέα Porsche 911 ξεκινά από τις 152.300 ευρώ για την απλή Carrera και τις 176.000 ευρώ για την έκδοση Carrera S. Τέλος ρίξε και μια ματιά στις live φωτογραφίες της ανοικτής 911, η οποία έκανε ντεμπούτο στο Detroit. Αναλυτικές λεπτομέρειες γι’αυτή, μπορείς να διαβάσεις στο ελληνικό δελτίο τύπου που ακολουθεί αλλά και εδώ.

[Πηγή: Porsche, YouTube]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Porsche στην Έκθεση Αυτοκινήτου Β. Αμερικής 2012

Porsche 911 Carrera Cabriolet: Παγκόσμια πρεμιέρα για την ανοικτή 911

Στουτγάρδη. Στις 9 Ιανουαρίου 2012 η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας 911 Carrera Cabriolet στο Ντιτρόιτ. Η 911 πραγματοποιεί το ντεμπούτο της με μια εντελώς νέα οροφή, η οποία συνδυάζει το κομψό στυλ του Coupé με τα πλεονεκτήματα μιας ελαφριάς υφασμάτινης οροφής. Έτσι, η έκδοση Cabriolet επεκτείνει όλες τις καινοτομίες της οικογένειας της νέας 911 Carrera, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά στην κατηγορία των ανοικτών σπορ αυτοκινήτων: με τον έξυπνο ελαφρύ σχεδιασμό εξασφαλίζεται μειωμένο βάρος και εντονότερος σπορ χαρακτήρας, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και μεγαλύτερη άνεση. Όπως και οι εκδόσεις Coupé, οι νέες εκδόσεις Cabriolet περιλαμβάνουν την 911 Carrera, η οποία διαθέτει έναν εξακύλινδρο κινητήρα 3,4 λίτρων με απόδοση 350 ίππων, καθώς και την 911 Carrera S με κινητήρα μπόξερ 3,8 λίτρων και απόδοσης 400 ίππων.

Ο Matthias Müller, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα Cabriolet στο Ντιτρόιτ. “Οι μηχανικοί μας κατασκεύασαν την καλύτερη 911 των τελευταίων 48 ετών. Αυτό ισχύει για κάθε λεπτομέρεια τόσο της έκδοσης Coupé όσο και της Cabriolet.” Στην ομιλία του, παρατήρησε επίσης: “Το 2011, με παραδόσεις 118.867 οχημάτων, η Porsche πέτυχε νέο ρεκόρ στην ιστορία της. Το 2012 σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας, καθώς και να ανεβάσουμε το ρεκόρ αυτό σε νέα επίπεδα.”

Μαζί με την 911 Carrera Coupé, η έκδοση Cabriolet αναδεικνύει με έμφαση την σπορ παρουσία της στην πρώτη έκθεση αυτοκινήτου του 2012. Τα υπόλοιπα μοντέλα που συμμετέχουν βρίσκονται στο ίδιο κλίμα: η καθαρόαιμα σπορ Panamera GTS είναι μια έκδοση της οικογένειας Gran Turismo με βελτιστοποιημένα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, ενώ η Cayman R προσδίδει αγωνιστικό χαρακτήρα στην κατηγορία αυτού του διθέσιου σπορ Coupé.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...