Spy Photos: Ford Fiesta ST – Bonus παραγωγικότητας για 20.000 εργαζομένους της Ford

Σχετικά άρθρα

Η Ford στη Φρανκφούρτη παρουσίασε το Fiesta ST Concept και οι δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου συνεχίζονται στην Σκανδιναβία όπου ο φωτογραφικός φακός το έπιασε να είναι παρκαρισμένο έξω από κάποιο κατάστημα που για πρώτη φορά βλέπουμε και το εσωτερικό του, το οποίο δυστυχώς δεν φορά τα bucket καθίσματα της Recaro.

Μηχανικά, το Ford Fiesta ST, αναμένεται να φορά τον 1.600αρη Ecoboost κινητήρα με σύστημα Ti-VCT (Twin-independent Variable Camshaft Timing) και θα αποδίδει 180 άλογα με 240 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνε σε λιγότερο από 7 δευτ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 220 χλμ/ώρα. Η Ford δηλώνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει μειωμένη κατανάλωση και θα εκπέμπει λιγότερα από 140 γρ/χλμ CO2.

Σε ότι αφορά τους υπαλλήλους της Ford στην Αμερική, σε αντίθεση τους υπαλλήλους της εταιρίας στην Ευρώπη, οι οποίοι θα χάσουν προσωρινά την δουλειά τους λόγω της οικονομικής ύφεσης, θα λάβουν bonus παραγωγικότητας αλλά και αύξηση στους μισθούς τους. Η Μπλε Οβάλ εταιρία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τους μισθούς σε 20.000 υπαλλήλους της κατά 2.7% από την 1η Απριλίου, ενώ θα πάρουνε και bonus παραγωγικότητας. Ο CEO της Ford, Alan Mulally, δήλωσε ότι η εταιρία του, το 2011, είχε μεγαλύτερα κέρδη από τα 8.3 δις δολάρια που είχε η εταιρία το 2010, που τότε είχε δώσει bonus $5.000 σε κάθε υπάλληλο της.

[Πηγή: Freep]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Κίνα επενδύει στην Ουγγαρία

Σε προπύργιο" της Κίνας στην Ε.Ε. μετατρέπεται η Ουγγαρία, με την κυβέρνηση Όρμπαν να διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία το "άνοιγμα προς ανατολάς", παρά τις...

“Ταψίδεψε” με την Ford Mustang Mach-E

Η Ford παρουσιάζει μία μοναδική, γαλήνια εμπειρία οδήγησης σε ένα ονειρεμένο σκηνικό μέσα σε μία Mustang Mach-E και όλα αυτά σε μία νέα ταινία...