Τέλος στην κυριαρχία της Red Bull θέλει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Για περισσότερο από δύο χρόνια, η Red Bull Racing έχει επιβάλει τη δική της κυριαρχία στο χώρο της Formula 1. Ο Adrian Newey σχεδιάζει εξαιρετικά γρήγορα μονοθέσια, τα οποία εκμεταλλεύεται ο Sebastian Vettel, με αποτέλεσμα να εκμηδενίσει τον ανταγωνισμό.

Ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, τονίζει ότι πρέπει να μπει φρένο στην κυριαρχία αυτή, καθώς έχει καταλάβει ότι αυτό δεν αρέσει στους οπαδούς της Formula 1.

Ελπίζω να μην ξαναδούμε τη Red Bull και τον Vettel να κυριαρχούν ξανά, αλλά θα είναι και πάλι εκεί. Θα προτιμούσα μια μάχη για τον τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι τηλεθεατές ενδιαφέρονται περισσότερο για την ένταση του αγώνα, παρά για το πρωτάθλημα.

Δε θέλω η Red Bull να κυριαρχήσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά φοβάμαι ότι θα συμβεί. Έτσι, εναποθέτω τις ελπίδες μου στους ώμους του Mark Webber. Φέτος, θα δούμε μια κατάσταση που μπορεί να δείξει πολύ περισσότερο το ταλέντο του.

Τέλος, ο 81χρονος Βρετανός ελπίζει ότι θ’ ανέβει η ανταγωνιστικότητα των Mercedes AMG και Ferrari, ώστε να δούμε περισσότερες μάχες στην πίστα και στον βαθμολογικό πίνακα.

Θα ήμουν έκπληκτος αν η Mercedes δεν κερδίσει έναν αγώνα φέτος. Όσο για τη Ferrari, μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα βελτιωθούν σημαντικά. Ο Alonso είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος οδηγός και αξίζει ένα τέλειο μονοθέσιο. Στη McLaren, ο Button είναι έκπληξη, νίκησε τον Hamilton, γιατί ήταν ακόμα καλύτερος.


[Πηγή: Salzburger Nachrichten | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...