Τα 76 από τα 77 Aston Martin One-77 έχουνε πουληθεί και η Aston Martin πλέον διαθέτει μόνο ένα One-77 διαθέσιμο προς πώληση. Αυτό αναφέρει το duPont Registry το οποίο συμπληρώνει ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στη πόλη Tampa Bay της Φλόριντα και δεν αναφέρει τι αριθμό σασί έχει. Σίγουρα δεν διαθέτει το #1 και το #77 μιας και αυτά έχουνε προπουληθεί προτού καν κατασκευαστούν σε κάποιους πλούσιους εκκεντρικούς ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν ότι στο μέλλον θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία λόγω του ότι ήταν το πρώτο και το τελευταίο One-77 που κατασκευάστηκαν.

Να θυμίσω ότι η One-77 κοστίζει 1.43 εκατ. ευρώ και φορά έναν V12 κινητήρα 7.3-λίτρων απόδοσης 750 ίππων με 750 Nm ροπή με την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω άξονα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 355 χλμ/ώρα.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει στο παρελθόν, πρέπει να δεις το ειδικό επεισόδιο της σειράς Megafactories του National Geographic για το πως 27 τεχνικοί εργάζονται για την κατασκευή της One-77.

[Πηγή: duPont Registry]