Video: Ooops, έφυγε το τιμόνι κατά την διάρκεια ενός αγώνα Porsche GT3 Cup

Σχετικά άρθρα

Αν ξεκινήσει έτσι ο αγώνας σου, τι πιθανότητες υπάρχουν για να πάει καλά; Δεν τι έπαθε αυτός ο οδηγός στην πίστα του Sebring το περασμένο Σάββατο στο οποίο με το που ξεκίνησε ο αγώνας, έφυγε το τιμόνι από την κολόνα. Ευτυχώς ο τύπος κατάφερε και το έβαλε γρήγορα ξανά στη θέση του, προτού χάσει τον έλεγχο.

Το πρωτάθλημα GT3 Cup πάντως σίγουρα δεν είναι τόσο θεαματικό όσο είναι ο 24-ωρος αγώνας του Le Mans, όπου το National Geographic, ανάμεσα στα δέκα καλύτερα σπορ event του κόσμου, το κατέταξε στην πρώτη θέση, πάνω από τους Ολυμπιακούς αγώνες, το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου και το Super Bowl.

Τέλος δεν και ένα video που ετοίμασε η Porsche για το πως ζει ένας οδηγός της, ο Leh Keen, τον 24-ωρο αγώνα της Daytona, από την στιγμή που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο, μέχρι την στιγμή που τερματίζει τον αγώνα μετά από 24 ώρες.

[Πηγή: YouTube, National Geographic, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...