Η BMW ετοίμασε τέσσερις χιουμοριστικές διαφημίσεις ώστε να προμοτάρει την τεχνολογία της ConnectedDrive. Στις διαφημίσεις, όλες οι λειτουργίες της τεχνολογίας ConnectedDrive προσωποποιούνται με έναν άνδρα που κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού. Η τεχνολογία ConnectedDrive παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης πριν από ένα χρόνο και αποτελείται από τρεις κατηγορίες λειτουργιών που χαρακτηριστικά της είναι η ευκολία, η ψυχαγωγία και η ασφάλεια.

Η BMW δηλώνει ότι μέσω του smartphone του, ο οδηγός θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του μέσω αυτοκινήτου συγχρονίζοντας τα πάντα, όπως μηνύματα, επαφές, mail κτλ. Αν τα παραπάνω σου φαίνονται ξεπερασμένα, θα σου πω ότι στο μέλλον το σύστημα θα μπορεί μέσω των πληροφοριών που προβάλλονται στην Head-Up Display να οδηγεί το αυτοκίνητο μόνο του, χωρίς την επέμβαση του οδηγού. Παραδείγματος χάρη, βρίσκεις ένα εστιατόριο που δεν έχει πάρκινγκ, μην σκας πλέον το αυτοκίνητο θα βρει το κοντινότερο πάρκινγκ μέσω internet και θα πάει να παρκάρει μόνο του χωρίς να είσαι εσύ μέσα!

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [tabtext]Video 4[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: BMW]