Teaser Photo: Peugeot 208 GTI

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot το ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το 208 GTI στη Γενεύη και έτσι από σήμερα ξεκίνησε να δίνει teaser φωτογραφίες από το νέο γρήγορο μικρό γαλλικό αυτοκίνητο. Η πρώτη teaser φωτογραφία μας δείχνει την διπλή απόλειψη της εξάτμισης η οποία είναι από αλουμίνιο με το εσωτερικό της να είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα. Παλαιότερα, είχαμε δει spy φωτογραφίες και θα φορά ένα νέο επιθετικό bodykit με διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου σε μοναδικά σχέδια, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων καθώς και αεροτομή στο πίσω μέρος. Εσωτερικά, σπορ καθίσματα, ειδικά χρώματα και σπορ πινελιές στο ταμπλό και την κονσόλα θα συμπληρώνουν το πακέτο.

Κάτω από το καπό οι φήμες θέλουν να υπάρχει ο 1.600αρης κινητήρας του Mini Cooper S ο οποίος θα αποδίδει 184 άλογα με 240 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα κοντά στα 220 χλμ/ώρα. Ωστόσο, αν τα 184 άλογα δεν σου είναι αρκετά, τότε θα υπάρχει και μια έκδοση με 200+ άλογα, πιο σπάνια και πιο ειδική έκδοση (GTI R), που θα ανταγωνίζεται τα DS3 Racing, Mini Cooper S JCW και Renault Clio RS, και θα παρουσιαστεί αργότερα.

[Πηγή: autopareri]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...