Στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η Hamann παρουσίασε την Hawk Mercedes SLS AMG και ένα χρόνο μετά θα παρουσιάσει την ανοικτή έκδοση της. Διαθέτει νέο bodykit που έχει κατασκευαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα ενώ είναι βαμμένο σε ένα κόκκινο χρώμα. Το bodykit διαθέτει νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, LED φώτα ημέρας, carbon καπό, φαρδύτερα φτερά κατά 60mm μπροστά και 70mm πίσω, πλαϊνά spoiler, διαχύτη αλλά και τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων διαστάσεων 90 mm . Τοποθετήθηκε νέα coilover ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30mm ενώ οι ζάντες του είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ κράμα διαστάσεων 21″ με ελαστικά 245/30 μπροστά και 345/25 πίσω.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις νέους αεραγωγούς, νέα μαρσπιέ με την κεντρική κονσόλα να είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα με carbon διακοσμητικά. Υπάρχει νέο τιμόνι, διαθέτει μαύρα αλουμινένια πεντάλ και μαύρα πατάκια με κόκκινες λεπτομέρειες.

Μηχανικά ο ατμοσφαιρικός V8 6.2 λίτρων χάρη στην νέα πολλαπλή εξαγωγής τιτανίου, στο ελεύθερο φίλτρο εισαγωγής, στον sport καταλύτη και στην επαναπρογραμματισμένη ECU αποδίδει 636 άλογα (571 εργοστασιακή τιμή) με 680 Nm που του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Hamann]