Ξυριστική μηχανή και πιστολάκι μαλλιών από την Ferrari για την BaByliss

Σχετικά άρθρα

H Ferrari μετά τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα των κατακτηρίων της Μελβούρνης φαίνεται να ψάχνει άλλους τομείς να εφαρμόσει την τεχνολογία της. Οι Ιταλοί δεν σταματούν να εισάγουν προϊόντα που δεν έχουν σχέση με τα αυτοκίνητα και οι τελευταίες πρόταση τους είναι, όπως κατάλαβες, μια ξυριστική μηχανή αλλά και ένα πιστολάκι στεγνώματος των μαλλιών, το BaByliss Pro Volare X1 Clipper, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας με έδρα το Maranello.

Το μότο της συσκευής είναι “Το Grand Prix του Καλλωπισμού” και το BaByliss Pro Volare X1 Clipper είναι εξοπλισμένο με ένα “εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα υψηλής ροπής, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους μηχανικούς της Ferrari για τη Babyliss PRO.” Χάρη στις εξαιρετικά λεπτές λεπίδες κοπής από χάλυβα και σίδερο επικαλυμμένες από τιτάνιο και έναν κινητήρα που κόβει δύο φορές πιο γρήγορα από το πρώτο πέρασμα στο δέρμα, η Volare είναι η απόλυτη επαγγελματική μηχανή περιποίησης.

Αλλά όμως η καινοτομία δεν σταματάει εδώ!!

Η ίδια ευρηματικότητα της Ferrari είναι επίσης διαθέσιμη στο στεγνωτήριο, BaByliss Pro Volare που έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ροή αέρα, το ελάχιστο βάρος, χαμηλά επίπεδα δονήσεων και δύναμη 2.000 Watt. Αν αυτό νομίζεις δεν είναι αρκετό για να σε φυσήξει μακριά, υπάρχει επίσης ένα “Turbo Boost” κουμπί (κάτι σα το KERS να λες) για να ενεργοποιήσει 15 τοις εκατό περισσότερη ταχύτητα του αέρα.

Δυστυχώς αργεί ακόμα η Πρωταπριλιά, για να νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα κάτι τα δυο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο περίπτερο της BaByliss στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Όσον αφορά το κόστος, το BaByliss Pro Volare X1 Clipper κοστίζει $199,50 (151 ευρό) και το Pro Volare $399 (300 ευρό).

[Πηγή: BaByliss, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...