Η τρίτη γενιά του Hyundai Santa Fe θα το παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα στην έκθεση της Νέας Υόρκης και οι Κορεάτες μας έχουνε δώσει 2 φωτογραφίες του μέχρι στιγμής χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύπτει το παραμικρό για τους κινητήρες που θα βρίσκονται κάτω από το καπό. Χάρη όμως στο Korean Car Blog μαθαίνουμε ότι το αυτοκίνητο θα φορά έναν αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο 2.2-λίτρων diesel κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει έως 225 άλογα με 51 κιλά ροπής.

Το νέο Santa Fe Διαθέτει την σχεδιαστική φιλοσοφία “Storm Edge”, η οποία θα περάσει και στα υπόλοιπα SUV μοντέλα της στο μέλλον. Μέχρι στιγμής, η Hyundai έχει πουλήσει περισσότερα από 2.56 εκατ. Santa Fe σε όλο τον κόσμο από το 2000 και ευελπιστεί ότι με την τρίτη γενιά, θα συνεχίσει την θετική πορεία.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία “Storm Edge” βασίζεται στην “Fluidic Sculpture” και το νέο Santa Fe το χαρακτηρίζουν οι δυναμικές γραμμές. Διαθέτει την χαρακτηριστικά πλέον εξάγωνη γρίλια της εταιρίας, LED φώτα ημέρας και φωτιστικά σώματα που προεκτείνονται στα πλαϊνά φτερά.

[Πηγή: Korean Car Blog]