Τα μοντέλα της Renault για την τριετία 2013-2015

Σχετικά άρθρα

Ο διευθυντής marketing της Renault, Stephen Norman, μίλησε στο Βρετανικό HeadlineAuto και αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για την γκάμα των μοντέλων της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας των επόμενων 3 ετών, την τριετία 2013-2015.

Ο Norman αρχικά μίλησε για “κάτι εντελώς απροσδόκητο” μιλώντας για το νέο Twingo, το οποίο θα βγει στην αγορά το 2014. Ο Norman είπε ότι το αυτοκίνητο κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Daimler (βλέπε Smart) και σε σχέση με την τωρινή γενιά, το νέο μοντέλο θα είναι κάτι το εντελώς απροσδόκητο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο Clio IV το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση Παρισιού τον προσεχή Σεπτέμβριο. Θα διαθέτει εντελώς νέο σχεδιασμό και νέους κινητήρες.

Ο Norman επιβεβαίωσε ότι η Renault θα βγάλει στην αγορά την δική της εκδοχή του Nissan Juke, το οποίο θα κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα του πετυχημένου Ιαπωνικού μοντέλου. Το αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά το 2013 αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό.

Η νέα γενιά του Megane θα κυκλοφορήσει το 2014, ενώ το Koleos θα εξελιχθεί από ένα compact SUV σε ένα MPV, παρόμοιας σχεδίασης με το R Space Concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τι 2011. Θα μπορεί να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές και αναμένεται να παρουσιαστεί ανάμεσα στο 2014 και στο 2015.

Μίλησε και για την Κορεάτικη Renault-Samsung όπου ανέφερε ότι έχουνε χάσει πολλά χρήματα αλλά πιστεύει ότι με τα νέα μοντέλα της φίρμας (κυρίως μεγάλα sedan) η εταιρία θα βρει το δρόμο της. Τέλος σε ότι αφορά τα νέα Laguna και Espace αυτά θα παρουσιαστούν το 2015.

[Πηγή: Headlineauto]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...