Ένας άνδρας από την Ουάσιγκτον κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και εγκατάλειψη της σκηνής του ατυχήματος μετά το περιστατικό που συνέβη στις 4 το πρωί της Παρασκευής, όταν μια την παλιά (σε βαθμό vintage) Toyota Corolla του πέταξε πάνω από το φράκτη μια κατοικίας και προσγειώθηκε σε μια καλυμμένη πισίνα περίπου 8 μέτρα πιο κάτω.

Οι ατυχείς ιδιοκτήτες σπιτιού, οι οποίοι ξύπνησαν από τον θόρυβο της πρόσκρουσης κάλεσαν την αστυνομία και τη πυροσβεστική και σύμφωνα με το KPIC, όταν κατέφθασαν ο 23-χρονος οδηγός Eric Brown είχε ήδη εγκαταλείψει το σημείο με τα πόδια. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για την αστυνομία να το συλλάβει γύρω από το ξενοδοχείο Brown, όπου και παρατηρήθηκε έντονη οσμή από αλκοόλ.

Ο ασυνείδητος οδηγός, περίεργος πως, δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και μετά την μετακίνηση του οχήματος αποκαλύφθηκε ότι η πισίνα και ο περιβάλλον χώρος είχε ελάχιστες ζημιές.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δήλωσε ότι ήταν ευτυχής που ο Brown τράκαρε στην πισίνα τους, αντί στο δρόμο με κάποιον διερχόμενο.


[Πηγή: KPIC]