Η Mercedes διαψεύδει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Hamilton για το 2013

Σχετικά άρθρα

Είναι νωρίς, για ξέρουμε τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος του 2012, αλλά έχουν ξεκινήσει οι διαψεύσεις από την πλευρά των ομάδων. Τα ονόματα που θα πρέπει να μας απασχολήσουν περισσότερο είναι αυτά των Lewis Hamilton, Michael Schumacher, Felipe Massa, Mark Webber, Sergio Perez και Robert Kubica. Το πιο καυτό όνομα, όμως, είναι αυτό του Hamilton. Ο Βρετανός δείχνει να θέλει να συνεχίσει με τη McLaren, με την ομάδα του Woking να θέλει να κρατήσει τον οδηγό που έχει αναδείξει.

Από το παρελθόν, υπάρχουν φήμες που συνδέουν τον Πρωταθλητή του 2008 με τη Mercedes, οι οποίες φαίνεται να επανέρχονται. Ακριβώς γι’ αυτό, ο Norbert Haug, Αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, ξεκαθαρίζει ότι η γερμανική ομάδα δε βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο.

Μπορώ ν’ απορρίψω αυτές τις φήμες, που πάντα ήθελαν τις δύο πλευρές μαζί. Ο Lewis ήταν και είναι ένας άνθρωπος της Mercedes, αλλά δεν υπάρχουν συμφωνίες ή συνομιλίες για μια ενδεχόμενη συνεργασία. Αυτή τη στιγμή, το ενδιαφέρον μας είναι ένα: το να κάνουμε το μονοθέσιό μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο, και τότε, θα δούμε πού βρισκόμαστε. Μόνο τότε θα μιλάμε για το Michael και για μια πιθανή επέκταση του συμβολαίου μας.


[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...