Η Lamborghini παρουσίασε το SUV της στη Νέα Υόρκη [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Θυμάσαι τον πιο γόη κάτοχο Lamborghini; Ο Bryan Salamone ανέβασε στο Facebook του ότι η Lamborghini παρουσίασε σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες της, το νέο της SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Πεκίνου στις 23 του Απρίλη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία του SUV της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά αν όντως έγινε το event, τότε είναι σίγουρο ότι όλο και κάποια φωτογραφία θα διαρρεύσει. Ο Salamone μας λέει ότι το πρωτότυπο που είδε είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα “Cherry Red”.

Ανανέωση: Ο Ed Bolian, καλεσμένος και αυτός στην εκδήλωση της Lamborghini, έγραψε στο προσωπικό του blog για το αυτοκίνητο, αλλά όπως ήταν φυσικό, λίγο μετά έσβησε το άρθρο, ωστόσο το Google Cache κάνει καλά την δουλειά του.

Ο Bolian έγραψε ότι το αυτοκίνητο έχει παρόμοια σιλουέτα με αυτή της BMW X6, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που έχουνε διαρρεύσει εδώ και καιρό και έχει το μέγεθος του Audi Q7. Σχεδιαστικά είναι πολύ μυώδες με σχετική ψηλή θέση οδήγησης με το σώμα του να είναι κατασκευασμένο από carbon. Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά της Estoque Concept. Οι πλαϊνοί καθρέπτες έχουνε ενσωματωμένες κάμερες και διαθέτει 4-πλές τραπεζοειδής απολήξεις των εξατμίσεων και διαχύτη.

Πατά απάνω σε 24″ ζάντες κατασκευασμένες από carbon, παρόμοιας σχεδίασης με αυτές της Aventador J και φορά carbon-κεραμικά φρένα.

Είναι τετράπορτη και στο εσωτερικό υπάρχουν 4 ξεχωριστά καθίσματα, παρόμοιας σχεδίασης με αυτά της Sesto Elemento με την κεντρική κονσόλα να είναι παρόμοια με αυτή της Aventador και να προεκτείνεται στους πίσω επιβάτες. Φυσικά και εδώ κυριαρχεί το carbon.

Οι φήμες αναφέρουν ότι έχει όνομα MLC και θα αντικαταστήσει το LM002. Έχει κωδική ονομασία LB 736, θα ζυγίζει λιγότερο από 2.000 κιλά, θα είναι κατασκευασμένο από carbon και αλουμίνιο και θα έχει μήκος κοντά στα 5 μέτρα.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB/MLP (Modularer Längsbaukasten /Modular Longitudinal Platform) της Volkswagen, την ίδια που θα φορέσουν τα επόμενα Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg και Audi Q7 και μηχανικά θα φορά τον V10 5.2-λίτρων κινητήρα απόδοσης κοντά στα 590 άλογα, ενώ αργότερα θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση η οποία θα αποδίδει κοντά στα 700 άλογα.

Υπομονή μέχρι τις 23 του Απρίλη όπου η Lamborghini θα την παρουσιάσει επίσημα.

[Πηγή: Facebook | Via: Jalopnik, edbolian]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...