Άλλοι είναι εξαρτημένοι στα γλυκά, άλλοι στη σοκολάτα, άλλοι στο ποτό, άλλοι στα ναρκωτικά αλλά η Shannon είναι εξαρτημένη στο να πίνει βενζίνη. Η τηλεοπτική εκπομπή “My Strange Addiction” του TLC πρόσφατα αφιέρωσε μια εκπομπή στην Shannon, η οποία πέρυσι κατανάλωσε συνολικά 19 λίτρα βενζίνης, αφού κάθε ημέρα έπινε 12 κουταλάκια του γλυκού βενζίνη.

Η Shannon ζει στη πόλη Welland του Οντάριο και δηλώνει ότι παρότι ξέρει ότι κάνει κακό στον ευατό της, αφού έχει ζαλάδες, κάψιμο στον λαιμό και μουδιασμένη γλώσσα, συνεχίζει να καταναλώνει την βενζίνη αφού αυτό την κάνει να νοιώθει καλά. Η κατανάλωση βενζίνης από άνθρωπο μπορεί να προκαλέσει εσωτερικά εγκαύματα, διάρροια, εμετό, ενώ σε μεγάλες ποσότητες μπορεί ακόμη να επιφέρει και τον θάνατο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το συκώτι της είναι πρησμένο

Σίγουρα η περίπτωση της χρίζει ιατρικής παρακολούθησης αφού η έφηβη είναι εξαρτημένη σε μια ουσία, και για το καλό της, ελπίζω να μην καπνίζει, γιατί αν ναι, τότε τα πράγματα μπορεί να πάρουνε φωτιά, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RTaJzU3B8x8

[Πηγή: ΥοuTube]