H GM πουλά την Chevrolet Corvette πλέον και στη Νότιο Κορέα, ενδιαφέρεται ξανά για την Isuzu και κατέθεσε πατέντα για πινακίδες τύπου “Minority Report”

Σχετικά άρθρα

H GM αποφάσισε να πουλά την Chevrolet Corvette και στην αγορά της Νοτίου Κορέας από τις 4 Μαΐου, μιας και η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του 2011, θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της σε αγορές εκτός Αμερικής. Η Corvette θα φορά τον V8 κινητήρα απόδοσης 430 ίππων και θα πωλείται έναντι 86.4 million won (€57.750), 50% χαμηλότερα από την τιμή της Corvette στην Αμερική.

Η GM επίσης σχεδιάζει την εξαγορά του 10% της Isuzu και σύντομα θα ξεκινήσουν οι επίσημες συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι δύο τους, σταμάτησαν την εμπορική συνεργασία που είχανε για 35 συναπτά χρόνια, το 2006, λόγω της αναδιάρθρωσης της General Motors. Η GM επιθυμεί να πουλάνε από κοινού επαγγελματικά οχήματα σε Ασία αλλά και στη Νότιο και Κεντρική Αμερική. Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε η GM θα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού η Mitsubishi κατέχει το 9.2%. Αν γίνει αυτό, τότε η Isuzu θα αναγκαστεί να τερματίσει τη συνεργασία που έχει με την Volkswagen, ενώ είναι πιθανό να αναγκάσει την Toyota να πουλήσει το 5.9% των μετοχών που κατέχει.

Τέλος ο Αμερικάνικος Κολοσσός έχει καταθέσει πρόσφατα μια πατέντα που θα κάνει τις διαφημιστικές πινακίδες του μέλλοντος να είναι παρόμοιες με αυτές που είδαμε στη ταινία Minority Report, με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Το πως ακριβώς θέλει να τις χρησιμοποιήσει θα το μάθουμε στο μέλλον.

[Πηγή: Detroit News, Reuters, Google]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...