2ος Αγώνας GTCC στον Καρτόδρομο Αφιδνών την Κυριακή 13 Μαϊου 2012

Σχετικά άρθρα

Μετά τον πετυχημένο πρώτο αγώνα στη Τρίπολη, το GTCC, επιστρέφει στην Αθήνα και στον Καρτόδρομο Αφιδνών μετά από 2 χρόνια, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, ώστε να διεξαχθεί ο 2ος αγώνας της χρονιάς.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το GTCC θα σου πω ότι πρόκειται για ένα θεσμό Τime-trial που πραγματοποιείται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα από όλα τα οργανωμένα αυτοκινητιστικά Clubs της Ελλάδας, και στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάνοντας ένα (1) γύρο προθέρμανσης και τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κυβικά τους και το επίπεδο προετοιμασίας του αυτοκινήτου τους, και νικητής της κάθε κατηγορίας αναδεικνύεται αυτός που πραγματοποίησε τους τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους στον λιγότερο συνολικό χρόνο.

Το GTCC είναι ένας θεσμός που διανύει ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής του. Δημιουργήθηκε σαν μία οικονομική μορφή αγώνων/δεξιοτεχνιών για να ικανοποιήσει το πάθος των οδηγών για γρήγορη οδήγηση σε πίστες, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού. Οι τεχνικοί κανονισμοί αλλά και ολόκληρη η ιδέα του αγωνιστικού μέρους του GTCC , είναι θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων ώστε να κάνει προσιτή την συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο, αλλά και -γιατί όχι- να αποτελέσει ένα προστάδιο για τυχόν μελλοντική εμπλοκή των συμμετεχόντων στους Αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και των διαφόρων Κυπέλλων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου σχετικά με το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής και τις τιμές.

[Πηγή: GTCC]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

2ος Αγώνας GTCC – Καρτόδρομος Αφιδνών – Κυριακή 13 Μαϊου 2012

Το έπαθλο του GTCC συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του, που θα γίνει τον Καρτόδρομο Αφιδνών την Κυριακή 13 Μαϊου 2012.

Μετά από 2 χρόνια επιστρέφουμε και πάλι στην Αθήνα και στον Καρτόδρομο, για τους φίλους του GTCC που δεν μπορούσαν να συμετάσχουν σε αγώνες της επαρχίας.

Ο καλός καιρός και η μικρή απόσταση θα μαζέψουν αρκετές συμμετοχές, θα ξεπεράσουν τις 80, με μεγάλο συναγωνισμό μιας και η πίστα δεν βοηθά τα δυνατά αυτοκίνητα, αλλά τον καλό οδηγό.

Ευχαριστούμε τη ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και της Startline, για άλλη μία φορά, καθώς και του χορηγούς μας, BURNOUT, PhotoRallyPress και 6thgear για την βοήθειά τους να πραγματοποιηθεί και αυτός ο αγώνας.

Η κατάθεση των συμμετοχών θα γίνει την Τρίτη 15 Μαϊου και από ώρα 19.00 έως 21.00 στα γραφεία της λέσχης Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341).

Τις αιτήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών, δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.

Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC
Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!

Διαβάστε τον Eιδικό Kανονισμό του GTCC ’12καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής πατώντας εδώ

Οι οδηγοί οφείλουν να παρευρίσκονται στον χώρο της πίστας στις 09.00 της Κυριακής για τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο, στις 10.00 θα ακολουθήσει η ενημέρωση των οδηγών και στην συνέχεια θα αρχίσει ο αγώνας με την Κατηγορία Α.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Lola εισέρχεται στη Formula E με τη Yamaha ως τεχνικό συνεργάτη

Η Lola Cars ανακοίνωσε σήμερα ότι επιστρέφει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια πολυετή τεχνική συνεργασία με την Yamaha, και θα εισέλθει στο παγκόσμιο...

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...

Η ΓΕΚ Τέρνα προσωρινός ανάδοχος στο έργο παραχώρησης του ΒΟΑΚ

Σε προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης αναδείχθηκε ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε, σε συνέχεια και...
Autoblog.gr