Scheckter: Ο Gilles Villeneuve ήταν ο ταχύτερος οδηγός όλων των εποχών

Σχετικά άρθρα

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Gilles Villeneuve ήταν ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μπορεί ο Καναδός να μην κατέκτησε κανέναν τίτλο στη Formula 1, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα για το οδηγικό του ταλέντο και την ταχύτητά του. Χθες, η Ferrari τίμησε τη μνήμη του Villeneuve, καθώς πέρασαν 30 χρόνια από τον θάνατό του.

Πολλοί οδηγοί έχουν εκφράσει τα καλύτερα για τον αδικοχαμένο Καναδό, ενώ τώρα, ο Jody Scheckter, team-mate τού Villeneuve στη Ferrari, το 1979 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής εκείνη τη σεζόν, λέει ό,τι καλύτερο μπορούσε να πει για τον πρώην team-mate του, τον οποίο γνώριζε καλά.

Ο Gilles Villeneuve ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Επίσης, ήταν ο πιο γνήσιο άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά, δεν έχει χαθεί. Η μνήμη για ό,τι έχει κάνει και ό,τι έχει θα υπάρχει για πάντα.


[Πηγή: Reuters | Photo: Iceman Forever/Flickr]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...