Η περασμένη Κυριακή ήταν ημέρα χαράς και λύπης ταυτόχρονα για την Williams αφού πήρε τη πρώτη της φετινή νίκη αλλά πήρε φωτιά και το pitbox της. Σύμφωνα με την Williams, η φωτιά κατέστρεψε εξοπλισμό αξίας περίπου 3 εκατ. ευρώ, και η ομάδα του Sir Frank Williams τρέχει να προλάβει ώστε να είναι 100% έτοιμη τον επόμενο ΣΚ για τον αγώνα στο Μονακό.

Το μονοθέσιο του Bruno Senna δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, αλλά ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού των μηχανικών του Senna καταστράφηκε. Αρκετές ομάδες έχουνε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν τη Williams, όπως η McLaren και η Lotus, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμη στο Grand Prix του Μονακό.

[Πηγή: Reuters]

 • κρίμα…. 

 • πολλά respect σε McLaren και Lotus που προσφέρονται να δανίσουν εξοπλισμό!!
  πραγματικά μπράβο τους!

  • giannis1304

   δεν το βλέπω καλοπροαίρετα, αρκεί να μάθουμε τα ανταλλάγματα(τεχνογνωσία;χρήματα;). Ο τζάμπας πέθανε, παίζονται εκατομμύρια, οπότε δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί.Έτσι το βλέπω εγώ, δεν ξέρω.

   Ασφαλισμένα είναι, δεν είναι για λύπηση, για να είναι έτοιμοι στον επόμενο αγώνα θα βρουν τρόπο.

   Τώρα μένει να μάθουμε το ποσό της αποζημείωσης που θα πληρώσει η άτυχη ασφαλιστική :)

 • cfu

  krima re gamoto

  bravo sti McLaren και Lotus,

  • sofokles5 (ex sofokles)

   nai re pst m….apo ti myti toys to vgalan…

 • Alex

  όντως κρίμα… δεν τους άφησε να χαρούν αυτή τη νίκη… μπράβο στις ομάδες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν γιατί θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα τέτοιο ατύχημα…
  τώρα μπορεί να ακουστεί σαν κακία αυτό που θα πω… αλλά ας με διαψεύσει ο Senna… είδατε? ούτε το μονοθέσιο δε τον θέλει… και έφτασε στα όρια του και έσκασε.. δεν άντεξε άλλο την οδήγησή του :P