Μέχρι σήμερα έχουμε δει δύο video του Christopher Kippenberger, τα οποία ήταν άκρως ενδιαφέροντα, το Nurburgring από ψηλά και αυτό της Maserati Gran Cabrio στο Βερολίνο. Τώρα ετοίμασε ένα νέο video όπου τα νοικιασμένα αυτοκίνητα της Rent4Ring, Artega GT και Suzuki Swift, γυρνάνε στη νέα πίστα Bilster Berg Resort, η οποία κατασκευάζεται αυτή τη περίοδο.

Οι εργασίες κατασκευής της ξεκίνησαν μέσα στο 2011 με την πίστα να έχει μήκος 4.2 χιλιομέτρων και δεν θα είναι ανοικτή για το κοινό ούτε θα διεξάγονται εκεί αγώνες. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και άλλες εταιρίες που εμπλέκονται γύρω από τον τομέα της αυτοκίνησης, θα νοικιάζουν την πίστα ώστε να την χρησιμοποιούν αποκλειστικά για όσες μέρες επιθυμούν.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να δοκιμάζουν τα νέα αυτοκίνητα τους μακριά από τους ανεπιθύμητους παπαράτσι όπως γίνεται στο Nurburgring. Σύμφωνα με τον Hermann Tilke, η μέση ταχύτητα στη πίστα θα κυμαίνεται στα 168 χλμ/ώρα ενώ η τελική ταχύτητα που θα μπορούν να πιάσουν τα αυτοκίνητα εκεί είναι 260 χλμ/ώρα. Η πίστα θα κοστίσει συνολικά 34 εκατ. ευρώ και έχει κατασκευαστεί κοντά στη πόλη Bad Driburg της ανατολικής Βεστφαλίας, εκεί όπου προηγουμένως υπήρχε μια βάση του NATO.

[Πηγή: Vimeo]