Το 55% των Γερμανών πιστεύει ότι ο Schumacher θ’ αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

Σχετικά άρθρα

Αυτές τις ημέρες, οι δημοσκοπήσεις σχετικά με τις επικείμενες εκλογές, στις 17 Ιουνίου, είναι πολλές, ωστόσο δημοσκοπήσεις γίνονται και στο εξωτερικό. Όχι, δεν έχουν σχέση με το πιο θα είναι το αποτέλεσμα στις εκλογές, αλλά, σύμφωνα μ’ έρευνα της Promit, το 55.4% των Γερμανών υποστηρίζει ότι ο Michael Schumacher δε θ’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes, αφού ο πολυπρωταθλητής θα επιλέξει ν’ αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Επίσης, το 26.2% πιστεύει ότι ο Schumi θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του σ’ ένα νέο συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, παρόλο που στην έναρξη της επόμενης σεζόν, θα έχει κλείσει τα 44ά του χρόνια!

Μπορεί ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής να έχει μόλις 2 βαθμούς στους πρώτους 5 αγώνες, όμως είχε και ατυχίες, έχοντας αναγκαστεί 3 φορές να βγει από το μονοθέσιό του πριν από το πέσιμο της καρώ σημαίας. Η τελευταία είναι στο Grand Prix της Ισπανίας, όπου έπεσε πάνω στον Bruno Senna· στις υπόλοιπες δύο, ήταν λόγω ατυχίας, αφού στην Αυστραλία, το κιβώτιο της W03 παρέδωσε πνεύμα, ενώ στην Κίνα, μόνο οι 3 τροχοί βίδωσαν.

Ποια είναι η δική σου γνώμη; Θα πρέπει ν’ αποχωρήσει ή όχι στο τέλος της χρόνιας;

[Πηγή: SID]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...