Νέες φωτογραφίες του Nissan Altima 2013

Σχετικά άρθρα

Η Nissan έδωσε νέες φωτογραφίες του ανανεωμένου Altima, το αυτοκίνητο με τις δεύτερες μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερικάνικη αγορά για το 2011. Το νέο Altima παρουσιάστηκε στη έκθεση της Νέας Υόρκης και θα είναι διαθέσιμο με τον 2.5-λιτρο 4-κύλινδρο DOHC κινητήρα απόδοσης 183 ίππων με 243 Nm ροπής με μέση κατανάλωση 6.2 λίτρων/100 χλμ και με τον V6 3.5-λίτρων απόδοσης 274 ίππων, ο οποίος υπόσχεται ότι έχει καλύτερη κατανάλωση από την BMW 328i. Και οι δύο κινητήρες φοράνε ένα νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Στιλιστικά το μοντέλο διαθέτει νέα γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα, νέα φτερά, νέα πίσω φωτιστικά σώματα και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό υπάρχει τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά, έναν νέο πίνακα οργάνων ο οποίος διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη Advanced Drive-Assist, η οποία προβάλει πληροφορίες πλοήγησης κτλ. Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα ανίχνευσης αντικειμένου στο πίσω μέρος, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου και σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας.

Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει εμπορική πορεία από το καλοκαίρι με το βασικό μοντέλο να ξεκινά από τις $21.500 ενώ η κορυφαία έκδοση ξεκινά από τις $30.080.

http://www.youtube.com/watch?v=YG4qg4OSebc&feature=player_embedded

[Πηγή: Nissan]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...