Νέες φωτογραφίες της Cadillac XTS

Σχετικά άρθρα

Η Cadillac έδωσε μια σειρά νέων φωτογραφικών της XTS που παρουσίασε στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο του 2011. Το αυτοκίνητο τοποθετήθηκε απέναντι από τα Audi A6, BMW Σειράς 5 και Mercedes E-Class και μηχανικά φορά έναν 3.6-λίτρων V6 LFX απόδοσης 304 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Hydra-Matic 6T70. Το αυτοκίνητο θα είναι μπροστοκίνητο, ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης τετρακίνησης με σύστημα Haldex το οποίο θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρονικά περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό στους πίσω τροχούς. Ωστόσο, για να ανταγωνιστεί τα Γερμανικά αυτοκίνητα της Audi, BMW και Mercedes, η Cadillac θέλει να προσθέσει έναν πετρελαιοκινητήρα στη γκάμα, ο οποίος θα προέρχεται από την Opel.

Πατά πάνω σε 19″ ζάντες ενώ υπάρχουν διαθέσιμες και 20″ στον επιπλέον εξοπλισμό. Το αυτοκίνητο διαθέτει τις ενεργές αναρτήσεις Magnetic Ride Control, έγχρωμο Head-Up Display αλλά και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας CUE. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2012 και στην πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού (XTS Platinum) διαθέτει χρωμιομένη γρίλια και διακοσμητικά, 20″ ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες-Alcantara επενδύσεις.

Το νέο XTS διαθέτει ένα σύστημα ανεφοδιασμού το οποίο οποίο δεν διαθέτει καπάκι. Αντ’αυτού χρησιμοποιεί ένα σύστημα με δύο πώματα το οποίο αφήνει να μπει η μάνικα χωρίς πρόβλημα, αλλά κλείνει αεροστεγώς το ντεπόζιτο μόλις η μάνικα βγει.

Επίσης διαθέτει το Safety Alert Seat, ένα κάθισμα με δόνηση που ειδοποιεί τον οδηγό ότι επίκειται σύγκρουση ή ατύχημα είτε κατά την οδήγηση στον δρόμο, είτε κατά το παρκάρισμα. Το κάθισμα θα δονείται είτε από την αριστερή είτε από την δεξιά μεριά, ανάλογα από το ποια μεριά ανιχνεύεται η πρόσκρουση ενώ θα ενεργοποιείται ακόμη και όταν ο οδηγός αλλάζει λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να ανάψει φλας.

Το σύστημα συνεργάζεται με άλλα υποσυστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα προειδοποίησης πρόσκρουσης, το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου καθώς και με το σύστημα προειδοποίησης διασταυρώσεων. Εκτός από το XTS, το σύστημα θα τοποθετηθεί τόσο τον ATS όσο και στο SRX.

Επίσης η νέα XLS διαθέτει LED μπροστά φωτιστικά σώματα, αλλά LED συναντάμε επίσης στους καθρέπτες, στις χειρολαβές και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Αρκετά LED υπάρχουν και στο εσωτερικό της καμπίνας με τους ανθρώπους της Cadillac να δηλώνουν ότι θέλησαν να δημιουργήσουν μια θεατρική προσέγγιση μετατρέποντας την καμπίνα σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Η Cadillac ετοιμάζει και ένα αυτόνομο σύστημα το οποίο θα τοποθετηθεί στην XTS από το 2013.

Τέλος δες δύο διαφημιστικά video, ένα της XTS και ένα της ATS.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vrJz1iUludo

http://www.youtube.com/watch?v=0H12yQDPoVM&feature=channel&list=UL

[Πηγή: Cadillac]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...
Autoblog.gr