Η Volkswagen σκέφτεται να προσθέσει και ένα μεσαίο SUV στη γκάμα της [w/video]

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen αυτή τη στιγμή έχει στη γκάμα της δύο SUV, το Tiguan και το Touareg, αλλά οι Γερμανοί φαίνεται ότι θέλουν να προσθέσουν στη γκάμα τους, ακόμη ένα μοντέλo το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα δύο αυτά.

Η είδηση βγήκε από το στόμα του Jonathan Browning, CEO της Volkswagen Αμερικής, ο οποίος δήλωσε ότι αν ένα τέτοιο μοντέλο υπήρχε στην αγορά, αυτός θα το αγόραζε αύριο κιόλας.

Ο Browning δεν έδωσε κάποιο χρονικό περιθώριο για το πότε το αυτοκίνητο θα μπορούσε να περάσει στη παραγωγή, αλλά και αυτό θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Chattanooga στο Tennessee (που κατασκευάζεται το Αμερικάνικο Passat) και θα έχει χαμηλότερη τιμή από αυτή του Touareg ($44.450), το οποίο δεν πάει καλά σε πωλήσεις.

Το εργοστάσιο της Chattanooga αυτή τι στιγμή κατασκευάζει 150.000 μονάδες ετησίως και έως το 2013, θα κατασκευάζει επιπλέον 30.000 με την προσθήκη 1.000 νέων υπαλλήλων. Ωστόσο, αν οι περιστάσεις το απαιτούν, το εργοστάσιο μπορεί να επεκταθεί ώστε να μπορεί να κατασκευάζει έως και 500.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Τέλος δες και μια πρωτότυπη διαφήμιση που σκέφτηκε το Βραζιλιάνικο διαφημιστικό πρακτορείο που έχει αναλάβει την προώθηση των γνήσιων ανταλλακτικών της VW. Η ιδέα ήταν να βάλει banner πάνω σε δημοφιλή video παρωδίες στο YouTube όπου έγραφε: “Μην αποδέχεστε τις απομιμήσεις. Προτιμήστε τα γνήσια ανταλλακτικά. Κάντε κλικ εδώ.”.

Με το κλικ, οι θεατές πήγαιναν στο πρωτότυπο video του τραγουδιού και σύμφωνα με τον πρακτορείο, για κάθε 100 δολάρια που ξοδεύτηκαν, υπήρχαν 125.000 θεατές από τους οποίους οι 500 έκαναν κλικ στο banner.

[Πηγή: Autoweek]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...