Η Volkswagen αυτή τη στιγμή έχει στη γκάμα της δύο SUV, το Tiguan και το Touareg, αλλά οι Γερμανοί φαίνεται ότι θέλουν να προσθέσουν στη γκάμα τους, ακόμη ένα μοντέλo το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα δύο αυτά.

Η είδηση βγήκε από το στόμα του Jonathan Browning, CEO της Volkswagen Αμερικής, ο οποίος δήλωσε ότι αν ένα τέτοιο μοντέλο υπήρχε στην αγορά, αυτός θα το αγόραζε αύριο κιόλας.

Ο Browning δεν έδωσε κάποιο χρονικό περιθώριο για το πότε το αυτοκίνητο θα μπορούσε να περάσει στη παραγωγή, αλλά και αυτό θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Chattanooga στο Tennessee (που κατασκευάζεται το Αμερικάνικο Passat) και θα έχει χαμηλότερη τιμή από αυτή του Touareg ($44.450), το οποίο δεν πάει καλά σε πωλήσεις.

Το εργοστάσιο της Chattanooga αυτή τι στιγμή κατασκευάζει 150.000 μονάδες ετησίως και έως το 2013, θα κατασκευάζει επιπλέον 30.000 με την προσθήκη 1.000 νέων υπαλλήλων. Ωστόσο, αν οι περιστάσεις το απαιτούν, το εργοστάσιο μπορεί να επεκταθεί ώστε να μπορεί να κατασκευάζει έως και 500.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Τέλος δες και μια πρωτότυπη διαφήμιση που σκέφτηκε το Βραζιλιάνικο διαφημιστικό πρακτορείο που έχει αναλάβει την προώθηση των γνήσιων ανταλλακτικών της VW. Η ιδέα ήταν να βάλει banner πάνω σε δημοφιλή video παρωδίες στο YouTube όπου έγραφε: “Μην αποδέχεστε τις απομιμήσεις. Προτιμήστε τα γνήσια ανταλλακτικά. Κάντε κλικ εδώ.”.

Με το κλικ, οι θεατές πήγαιναν στο πρωτότυπο video του τραγουδιού και σύμφωνα με τον πρακτορείο, για κάθε 100 δολάρια που ξοδεύτηκαν, υπήρχαν 125.000 θεατές από τους οποίους οι 500 έκαναν κλικ στο banner.

[Πηγή: Autoweek]

 

 • oxi alla SUV !!!!!!!!!!

  y.g o bollywood michael jackson sto telos…ola ta money !!!!!  LOL LOL

  • Mika

    Xaxaxaxaxa, olo to videaki htan poly asteio!!!
   :p

 • Volkswagen Touareg
  Length = 4754 mm
  Width = 1928 mm
  Height = 1726 mm
  Wheelbase = 2855 mm
  Kerb Weight = 2197 Kg

  Volkswagen Tiguan
  Length = 4426 mm
  Width = 1809 mm
  Height = 1703 mm
  Wheelbase = 2604 mm
  Kerb Weight = 1543 Kg

  που θέλει να βρει χώρο για άλλο ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε αυτά τα 2??
  για 10 πόντους μικρότερο από το ένα κ 10 από το άλλο καίγεται???
  πόσα ακομα υπομοντέλα θα βγάλει???