Όσο ψηλότερα ανεβαίνεις, τόσο μεγαλύτερες φιλοδοξίες έχεις. Η Hyundai μαζί με την Kia δεν είναι τυχαία η 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου. Για να συνεχίσει τη πορεία αυτή η Hyundai ετοιμάζει μια σειρά νέων αυτοκινήτων μέχρι στο 2015.

Το πρώτο νέο μοντέλο θα είναι το ανανεωμένο ix35 το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2012 και θα μείνει στην αγορά έως το 2015, τότε που θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του μικρού crossover της Hyundai. Μέσα στο έτος περιμένουμε και την facelift έκδοση του Sonata, με τη νέα γενιά να έχει προγραμματιστεί για το 2014.

Μέσα στο 2013 θα βγει στην αγορά ο αντικαταστάτης του Getz. Πιθανώς θα ονομάζεται i15 και θα διαθέτει και crossover έκδοση. Τα πρωτότυπα Curb και HED-6 θα περάσουν στη παραγωγή, με το πρώτο να είναι ένα αυτοκίνητο που θα τεθεί απέναντι από το Nissan Juke ενώ το δεύτερο ένα MPV.

Το 2014 θα παρουσιαστούν τα νέα i10 και i20 ενώ ίσως δούμε και ένα νέο τετράπορτο coupe το οποίο θα βασίζεται πάνω στην έκδοση παραγωγής του Kia GT Concept. Τέλος το 2015 θα βγει στην αγορά το νέο minibus Η1, το οποίο σε μερικές αγορές πωλείται με το όνομα Grand Starex.

[Πηγή: Thekoreancarblog]