Κάποιος πουλάει αυτό το πολεμικό VW Beetle στο eBay [w/video]

Σχετικά άρθρα

Κάποιος Αμερικάνος μάλλον τον έχει στοιχειώσει η μαύρη 11η μέρα του Σεπτέμβρη του 2001 είτε νιώθει ανασφάλεια και θέλησε να πάρει στα χέρια του την προσωπική του ασφάλεια και άμυνα. Δε δικαιολογείται αλλιώς να κατασκευάσει αυτό μισό τανκ με εκτοξευτές πυραύλων, βασισμένο πάνω σε ένα VW Beetle του 1973.

Επειδή όμως μάλλον με το πέρασμα των χρόνων αλλά και την αμυντική πολιτική της κυβέρνησης Οbama νιώθει την απαιτούμενη ασφάλεια έτσι ώστε να αποχωριστεί το δημιούργημα του, το οποίο έχει την κατάλληλη αδειοδότηση από τον στρατό.

Όλα ξεκίνησαν από ένα Type I Beetle 1.600 κ.εκ. που αποχωρίστηκε τους πίσω τροχούς και τοποθετήθηκαν ερπύστριες. Επίσης φαίνεται το εμπρός μέρος να έχει τοποθετηθεί “ισχυρότερη” θωράκιση χρησιμοποιώντας άλλο ένα καπό, διαθέτοντας τις κατάλληλες τρύπες για να βλέπει τον δρόμο. Τα πίσω πλαϊνά παράθυρα έχουν καλυφθεί και στην οροφή υπάρχουν δυο εκτοξευτές πυραύλων, μαζί με δύο όπλα τοποθετημένα μπροστά.

Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα μπορείς να το βρεις στο eBay με την αρχική του τιμή να ορίζεται τα 42.000 δολάρια (€33.300) ή κάποιος μπορεί να το κάνει δικό του με τα μόλις 50.000$ (€40.000).

[Πηγή: eBay]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...