Την τελευταία ημέρα του Ιουλίου του 2012, η Porsche ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Martini Racing, και για το λόγο αυτό έντυσε ένα πρωτότυπο της 918 Spyder (καθώς η παραγωγή της δεν είχε ξεκινήσει ακόμα) στα θρυλικά χρώματα της Martini. Παράλληλα, η γερμανική εταιρία έκανε γνωστό ότι όποιος από τους πελάτες της το επιθυμούσε, μπορούσε να παραγγείλει το υβριδικό hypercar με τα λογότυπα της Martini.

Ένα εξ’αυτών είναι το συγκεκριμένο, το οποίο πωλείται στο eBay από την Atlantis Motor Group, στην Palm Beach, της Florida. Το αυτοκίνητο είναι του 2015, και όταν παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, του κόστισε 963.675 δολάρια, ενώ η παραπάνω αντιπροσωπεία ζητά 1.495.000 δολάρια για να το αποχωριστεί. Ακόμα, η 918 Spyder φέρει το προαιρετικό πακέτο Weissach, αξίας 80.000 δολαρίων, ενώ έχει διανύσει 4.500 χλμ.

Μηχανικά, να θυμίσω ότι το κεντρομήχανο υβριδικό hypercar κινείται από έναν V8 4,6 λίτρων, ο οποίος σε συνδυασμό με δυο ηλεκτροκινητήρες (έναν στον μπροστινό άξονα και έναν στον πίσω) αποδίδει 887 άλογα και 1280 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του είναι καταιγιστικές, καθώς με το συγκεκριμένο πακέτο, τα πρώτα 100 χιλιόμετρα τα πιάνει σε 2,6 δεύτερα, ενώ η τελική του φτάνει τα 345 χλμ/ώρα. Επιπλέον, με το Weissach πακέτο, η 918 διαθέτει ζάντες ελαφρού μαγνησίου, νέα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά εξαρτήματα όπως τα πτερύγια στον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και διάφορες τροποποιήσεις που αποσκοπούν στην μείωση του βάρους, όπως βίδες τιτανίου στο σασί, που συνολικά μειώνουν το βάρος κατά 41 ολόκληρα κιλά.

Εξωτερικά, η εκθαμβωτική 918 Spyder είναι ντυμένη με την αγωνιστική στολή της Martini σε μαύρο ματ χρώμα, θυμίζοντας ένδοξες εποχές. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είναι βαμμένο το σώμα στα χρώματα της Martini, αλλά έχει τοποθετηθεί ένα φύλλο λεπτής επίστρωσης με τα χρώματα της Martini πάνω στο ανθρακονημάτινο σώμα. Εσωτερικά, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης προτίμησε το μαύρο δέρμα σε καθίσματα, ταμπλό και πόρτες με τις πράσινες ραφές και τις carbon επενδύσεις να σπάνε την μονοτονία.