Καλοκαιρινές προσφορές Dacia

Σχετικά άρθρα

H Dacia ανακοίνωσε τις καλοκαιρινές της προσφορές για το καλοκαίρι όπου φτάνουν έως τις €2.180. Συγκεκριμένα οι προσφορές είναι οι εξής:

SANDERO

Το Sandero με τις γενναιόδωρες διαστάσεις και τις δυναμικές γραμμές προσφέρεται με €8.040 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Dacia που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και το όφελος απόσυρσης).

SANDERO STEPWAY

Το Sandero Stepway με το cross over look υπόσχεται οδηγικές εμπειρίες με άρωμα περιπέτειας και αέρα ελευθερίας και προσφέρεται από €9.820 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Dacia €500 που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και το όφελος απόσυρσης).

DUSTER

To Duster, το best seller της Dacia με τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και τις εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες, προσφέρεται από 12.920€ (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης). Ειδικά για τον Ιούλιο, το Duster Laureate 1.5 dCi 110hp 4X4 προσφέρεται με €17.870 (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης και όφελος 750€ που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα).

LOGAN PICK-UP

Το προσιτό, ανθεκτικό και πρακτικό Logan Pick-Up προσφέρεται από €12.850 (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης). Η προσφορά για το Logan Pick-Up ισχύει μόνο για αυτοκίνητα σε απόθεμα καθώς το μοντέλο δεν εισάγεται πλέον στη χώρα μας. Το πρόγραμμα προσφορών Dacia ισχύει για πελάτες λιανικής έως 31/07/2012.

[Πηγή: Dacia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...