Η Oakley Design έχει βελτιώσει την Lamborghini Aventador και την έχει κάνει να αποδίδει 760 άλογα, ενώ μπορεί να την κάνει και αποκλειστικά πισωκίνητη. Φωτογραφίες και video από τη παρουσίαση της, είδαμε τον Μάιο, και τώρα ας δούμε δύο video από το δυναμόμετρο, με την Aventador να βγάζει μελωδίες και η εξάτμιση τιτανίου να πετάει μπλε φλόγες, αφού πρώτα έχει πυρακτωθεί.

Στο δυναμόμετρο έπιασε τελική ταχύτητα 230 mph ή 370 χλμ αν το προτιμάς, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει γρηγορότερα από τα 2.9 δευτερόλεπτα της εργοστασιακής τιμής.

Πέντε βελτιωμένες Aventador θα βγάλει η Oakley Design, και ήδη από τον Μάιο είχανε πουληθεί οι τρεις. Αν έχει μείνει καμία διαθέσιμη θα σε γελάσω, αλλά όλα τα εξαρτήματα της, είναι διαθέσιμα για όποιον τα θέλει να τα βάλει και αυτός στην δική του Aventador.

Κάθισε αναπαυτικά στη καρέκλα σου, βάλε τέρμα τα ηχεία, και άφησε τον ήχο του βελτιωμένου V12 6.5-λίτρων κινητήρα να σε κάνει να ανατριχιάσεις! Πάρε και μερικά χαρτομάντιλα καλού-κακού δίπλα σου, μπορεί να χρειαστούν!

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Γιάννη]