Διέρρευσε και το προσπέκτους του Toyota Auris 2013

Σχετικά άρθρα

Αφού είδαμε φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφηση, διέρρευσε και το φυλλάδιο του νέου Toyota Auris το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα.

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Toyota Auris το οποίο νωρίτερα το είχαμε δει σε φωτογραφίες που είχανε διαρρεύσει σε κάποιο Ιαπωνικό περιοδικό. Το νέο Auris φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, και στιλιστικά έχει δεχτεί σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Το μπροστά μέρος διαθέτει λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία προεκτείνονται μέχρι τα φτερά, ενώ τα πίσω είναι αρκετά μεγάλα.

Το εσωτερικό του έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Δείχνει μοντέρνο, σύγχρονο με καλύτερης ποιότητας υλικά. Ο χώρος των αποσκευών αυξήθηκε κατά 50 mm ενώ αυτός ανάμεσα στα μπροστά και πίσω καθίσματα κατά 20 mm. Διαθέτει μαύρα γυαλιστερά και μεταλλικά διακοσμητικά, τριάκτινο τιμόνι και νέο πίνακα οργάνων.

Η Toyota έχει ανακοινώσει ότι το Auris θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της που θα φορέσει τους 1600αριδες και 2.0-λιτρους κινητήρες της BMW, καθώς και τους τωρινούς 1.300, 1.500, 1.600 και 1.800 κ.εκ οι οποίοι θα αναβαθμιστούν.

Οι φήμες το θέλουν να αλλάζει και όνομα και θα υπάρχει και υβριδική έκδοση η οποία θα φορά παρόμοιο κινητήρα με το Yaris Hubrid. Nτεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο, ενώ στην αγορά θα αναμένεται να βγει προς τα τέλη του 2012. Αργότερα θα παρουσιαστεί και η Wagon έκδοση του.

[Πηγή: Response]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...