Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Toyota Auris το οποίο νωρίτερα το είχαμε δει σε φωτογραφίες που είχανε διαρρεύσει σε κάποιο Ιαπωνικό περιοδικό. Το νέο Auris φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, και στιλιστικά έχει δεχτεί σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Το μπροστά μέρος διαθέτει λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία προεκτείνονται μέχρι τα φτερά, ενώ τα πίσω είναι αρκετά μεγάλα.

Το εσωτερικό του έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Δείχνει μοντέρνο, σύγχρονο με καλύτερης ποιότητας υλικά. Ο χώρος των αποσκευών αυξήθηκε κατά 50 mm ενώ αυτός ανάμεσα στα μπροστά και πίσω καθίσματα κατά 20 mm.

Οι φωτογραφίες βγήκαν κάπου στην Ολλανδία και μηχανικά, η Toyota έχει ανακοινώσει ότι το Auris θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της που θα φορέσει τους 1600αριδες και 2.0-λιτρους κινητήρες της BMW, καθώς και τους τωρινούς 1.300 και 1.600 κ.εκ οι οποίοι θα αναβαθμιστούν.

Οι φήμες το θέλουν να αλλάζει και όνομα και θα υπάρχει και υβριδική έκδοση η οποία θα φορά παρόμοιο κινητήρα με το Yaris Hubrid. Nτεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο, ενώ στην αγορά θα αναμένεται να βγει προς τα τέλη του 2012. Αργότερα θα παρουσιαστεί και η Wagon έκδοση του.

[Πηγή: Autocar | Thanks for the tip, ΑXL]