Διάψευση τα περί Τούρκου Επενδύτη για τη δημιουργία πίστας F1 στον Πειραιά

Σχετικά άρθρα

Τις τελευταίες ημέρες στα ξένα μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε μια φήμη ότι Τούρκος επενδυτής θέλει να επενδύσει στη δημιουργία της πίστα F1 στον Πειραιά! Η DIELPISFormula1, με τον Κ. Αθανάσιο Παπαθεωδόρου, διαψεύδουν το γεγονός και αναφέρουν ότι:

[box type=”info”]

  • Η DIELPISFormula1 είναι ο αποκλειστικός κύριος των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας (πρωτότυπη ιδέα, αρχιτεκτονικά σχέδια, επιχειρηματικό σχέδιο, σήμα, τεχνογνωσία) της πρότασης που κατατέθηκε σε Ελληνικές αλλά και διεθνείς αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΛΠΑ, FIA). Ως εκ τούτου, είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας να διαπραγματευτεί με πιθανούς επενδυτές.
  • Η DIELPISFormula1 είναι προϊόν Ελληνικού σχεδιασμού και έχει ήδη υιοθετηθεί από την ΕΛΠΑ και την Ελληνική Πολιτεία.
  • Η επιλογή για την χωροθέτηση της πίστα στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και όλων των επιμέρους τεχνικών λεπτομερειών, έχει γίνει μετά από πολυετή μελέτη, και θεωρείται ιδανική έχοντας δική της ταυτότητα. Συνεπώς ΔΕΝ χρειάζεται βοήθεια και συμβουλές από ανθρώπους που απέτυχαν παταγωδώς στο σχεδιασμό της εμπορικής διαχείρισης όπως συνέβη στη πίστα της Κωνσταντινούπολης. Προφανώς η δήθεν εμπλοκή Τούρκου επενδυτή εξυπηρετεί εκείνους μόνο που επιθυμούν τη συνέχιση της λειτουργίας της πίστας της Κωνσταντινούπολης.
  • Δηλώνει ότι η DIELPISFormula1 ουδέποτε παραβρέθηκε σε οποιαδήποτε συνάντηση με Τούρκο επενδυτή, ούτε διαπραγματεύτηκε την εκχώρηση των δικαιωμάτων της.
  • Η DIELPISFormula1 έχει παρουσιάσει το σχέδιο της πίστας F1 αλλά και γενικότερες ιδέες ανάπτυξης της περιοχής, στο Δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου, προσβλέποντας στην οικονομική συνδρομή πρωτίστως από Έλληνες επενδυτές, συνεπώς σε κάθε αναφορά σε δήθεν βοήθεια από Τούρκο επενδυτή αποτελεί σενάριο φαντασίας και την διαψεύδει κατηγορηματικά.

[/box]

[Πηγή: DIELPISFormula1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr