Το Audi A2 δεν πέθανε, στη παραγωγή το 2014

Σχετικά άρθρα

Η τελευταία φορά που διαβάσαμε κάτι σχετικό για το A2 ήταν ότι η Audi δεν θα το περνούσε στη παραγωγή λόγω κόστους. Τώρα, σύμφωνα με το Βρετανικό Auto Express, η Audi έχει αναθεωρήσει την άποψη της γι’αυτο και θα το περάσει τελικά στη παραγωγή το 2014.

Θα είναι μεγαλύτερο και πιο πρακτικό, από το A2 Concept που παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011. Θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή MQB πλατφόρμα του VW Group και θα μπορεί να μεταφέρει με άνεση 5 επιβάτες.

Το αυτοκίνητο θα φορά TFSI και TDI κινητήρες χωρητικότητας 1.400, 1.600, 1.800 και 2.000 κ.εκ απόδοσης από 105 έως 180 ίππων, ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική πρόταση η οποία θα συνδυάζει τον 1.400αρη TFSI κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνολική απόδοση να αγγίζει τα 238 άλογα.

[Πηγή: Auto Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα ταινία για την επική μάχη Lancia και Audi στο Group B

Ο Daniel Bruhl (The King’s Man) και ο Riccardo Scamarcio (A Haunting in Venice) ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία δράσης...

Ο Toto Wolff και η Susie Wolff ερευνώνται από τη FIA για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων

Ο Toto Wolff και η σύζυγός του Susie Wolff φέρονται να βρίσκονται στο επίκεντρο μιας έρευνας της FIA για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων. Σε δήλωση...