Το Lexus IS-F 2015 θα φορά twin-turbo V6 κινητήρα, η Lexus ετοιμάζει μικρότερο SUV και περισσότερες υβριδικές εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

Η γρήγορη έκδοση του νέου Lexus IS, η IS-F, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα φορά έναν twin-turbo V6 κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 456 άλογα με 609 Nm ροπής, 34 άλογα και 107 Nm ροπής περισσότερα από τωρινό μοντέλο.

Το νέο IS θα διαθέτει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, θα είναι ελαφρύτερο και θα διαθέτει επιθετική σχεδίαση διαθέτοντας τη νέα μάσκα της εταιρίας που είδαμε στο LF-LC Concept. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά.

Μηχανικά, εκτός από την έκδοση IS-F, θα φορά μια γκάμα τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων ενώ θα υπάρχει επίσης μια υβριδική έκδοση Είναι πιθανό να κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα των Toyobaru και θα είναι διαθέσιμο σε coupe, cabrio και wagon εκδόσεις. Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit στις αρχές του 2013 και παλαιότερα είδαμε ένα μουλάρι του να φορά τις αλουμινένιες αναρτήσεις και τις αντιστρεπτικές από το Lexus GS.

Από την άλλη, οι φήμες θέλουν την Lexus έως το 2015 να έχει στη γκάμα τις 8 υβριδικά μοντέλα, ενώ σχεδιάζει και ένα νέο μικρό SUV το οποίο θα τεθεί κάτω από το RX. O Mark Templin, γενικός διευθυντής της Lexus Αμερικής δήλωσε επίσης ότι η απόφαση να περάσουν στην παραγωγή το LF-LC Concept είναι πολύ κοντά, αφού αυτό γνώρισε τεράστια αποδοχή κατά τη παρουσίαση του στην έκθεση του Detroit του 2012.

[Πηγή: Autoblog.com, TheDetroitBureau]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...