Η Volkswagen ετοιμάζει περισσότερα CC μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έχει στην αγορά το Passat CC, το οποίο μετά την πρόσφατη ανανέωση του ονομάζεται CC, αλλά θέλοντας να γίνει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, πουλώντας έως το 2018 περισσότερα από 10 εκατ. αυτοκίνητα ετησίως, έχει επιδωθεί σε μια μάχη με τον εαυτό της, ώστε να βγάλει στην αγορά, όσες περισσότερες παραλλαγές των αυτοκινήτων της μπορείς, ώστε να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό περισσότερες επιλογές.

Το Γερμανικό Autobild, αναφέρει ότι η Volkswagen θα βγάλει στο μέλλον στην αγορά τέσσερα CC μοντέλα, τα Touareg CC, Tiguan CC, Jetta/Golf CC και Passat CC. To Touareg CC θα τεθεί απέναντι από τα BMW X6, Audi Q6 και Mercedes MLC. Θα βασίζεται πάνω στην επόμενη γενιά του Touareg και θα διαθέτει coupe σχεδίαση, με κεκλιμένη γραμμή οροφής. Το μοντέλο δεν αναμένεται να παρουσιαστεί νωρίτερα από το 2015.

H crossover-coupe έκδοση του νέου Tiguan θα τεθεί απέναντι από το Range Rover Evoque ενώ το Jetta/Golf CC θα βγει την αγορά το 2014 και θα είναι διαθέσιμο σε 4-θέσιο ή 5-θέσιο coupe. Θα είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση των Audi A3 Sedan και Mercedes BLS και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα MQB πλατφόρμα του ομίλου.

[Πηγή: Autobild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...