Rendering Video: Κάπως έτσι θα είναι η νέα Chevrolet Corvette C7

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα Corvette C7, το φθινόπωρο του 2013 ως μοντέλο του 2014, και τώρα η Trinity Animation ετοίμασε ένα rendering video που μας δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Corvette, βασιζόμενη πάνω στις spy φωτογραφίες και στον μπροστά προφυλακτήρα που διέρρευσε.

Η κατασκευή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Bowling Green στο Kentucky και μέχρι έχει γίνει γνωστό ότι η νέα Corvette έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από την τωρινή γενιά, και διαθέτει μεγαλύτερο πίσω μέρος, αυξάνοντας έτσι τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ.

Οι φήμες την θέλουν να διαθέτει πιο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελεί την εξέλιξη της σημερινής γενιάς. Η Corvette C7 δεν θα διαθέτει το διπλό πίσω παράθυρο, όπως ακριβώς δεν είχε και το πρωτότυπο Stingray Concept. H GM έχει επιβεβαιώσει μόνο ότι το κοφτό πίσω παράθυρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στον επιπλέον εξοπλισμό και έτσι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μερικές παραλλαγές της νέας Corvette, οι οποίες θα έχουνε το διπλό πίσω παράθυρο, όπως αυτό που είχε το πρώτο Stingray του 1963.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα της τωρινής Corvette και μηχανικά ακούγεται ότι θα είναι διαθέσιμη με τον V8 6.2-λίτρων αλλά και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, καθώς και με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.

[Πηγή: Trinity Animation]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...