Η οικογένεια της νέας Porsche 911 αρχίζει να μεγαλώνει, αφού η Porsche έδωσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες των τετρακίνητων εκδόσεων Carrera 4 και 4S, οι οποίες θα παρουσιαστούν επίσημα, τόσο σε Coupe όσο και σε Cabrio έκδοση, κατά τη διάρκεια της έκθεση του Παρισιού στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι τετρακίνητες 911 ξεχωρίζουν από τις πισωκίνητες εκδόσεις τόσο από τα λογότυπο “4” και “4S” όσο και από την αντανακλαστική κόκκινη γραμμή που ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα. Η Carrera 4 έχει διπλές τραπεζοειδης απολήξεις εξατμίσεων, ενώ η Carrera 4S διαθέτει στρόγγυλες τετραπλές απολήξεις.

Λόγω του συστήματος τετρακίνησης, τα μοντέλα θα είναι βαρύτερα και μηχανικά, εκτός από την ανανεωμένη ανάρτηση, δεν αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές και έτσι η Carrera 4 θα φορά τον 3,4-λίτρων εξακύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 350 ίππων με 390 Nm ροπής, με την Carrera 4S να φορά τον 3,8-λίτρων εξακύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 440 Nm ροπής. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτές θα μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

[Πηγή: Porsche]