Το AutoBlog.gr στο windows mobile κινητό σου [Application]

Σχετικά άρθρα

Πολύ συχνά λαμβάνουμε emails από αναγνώστες που μας ζητάνε να φτιάξουμε εφαρμογές για πλατφόρμες κινητών για το AutoBlog.gr. Κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορείς να έχεις το αγαπημένο σου blog πάντα μαζί σου και προσβάσιμο με μεγάλη ταχύτητα και ευκολία. Ξεκινήσαμε με μία εφαρμογή για Nokia κινητά (Symbian OS) και στη συνέχεια μετατρέψαμε το site μας σε web-app για τις iOS συσκευές, ώστε να μπορείς να το έχεις σαν εφαρμογή στο iPhone / iPad / iPod Touch σου! Ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν είναι αρκετό και ότι έχουμε αφήσει πολλούς πίσω, αφού ακόμα δεν έχουμε εφαρμογή για Android κινητά, εφαρμογή για Blackberry κινητά, και native εφαρμογή για iOS συσκευές.

Παρ’όλα αυτά σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα δημοσιεύοντας την εφαρμογή μας για Windows Phones. Την εφαρμογή δεν την φτιάξαμε εμείς, αλλά ένας εκλεκτός αναγνώστης, ο Κωνσταντίνος Αποστόλου που προσφέρθηκε να τη φτιάξει για εμάς, εντελώς δωρεάν. Όπως ήταν φυσικό, δε θα μπορούσαμε παρά να εκτιμήσουμε την προσφορά αυτή στο μέγιστο, και να δώσουμε στον Κωνσταντίνο όλα τα δικαιώματα για την εφαρμογή, ώστε να φαίνεται δημοσιευμένη με το όνομά του, αλλά να αναφέρουμε την ευγνωμοσύνη μας και στην ίδια την εφαρμογή, μέσω των ευχαριστιών μας στο όνομά του για την άψογη δουλειά που έκανε!

Αν έχεις Windows Mobile, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή εντελώς δωρεάν από το MarketPlace και να μας πεις τις εντυπώσεις σου, αφήνοντας ένα σχόλιο μέσα από την εφαρμογή. Εμείς γι ακόμη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Κωνσταντίνο για την θαυμάσια δουλειά που έκανε, και το χρόνο που αφιέρωσε αφιλοκερδώς για να φτιάξει την εφαρμογή αυτή για το site που αγαπάει, αλλά και εσένα, που μας διαβάζεις και μας στηρίζεις καθημερινά σε αυτή τη προσπάθεια.

Θα έρθει και η συνέχεια με εφαρμογή για Android κινητά, εφαρμογή για Blackberry κινητά, και native εφαρμογή για iOS συσκευές όσο πιο σύντομα μπορούμε!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...