Αυτοκίνηση 2012 στις 20-28 Οκτωβρίου

Σχετικά άρθρα

Από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2012″, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 29 Απριλίου 2012, αλλά λόγω των εκλογών, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και οι αντιπροσωπείες που είχανε δηλώσει συμμετοχή, αποφάσισαν την διεξαγωγή της τον Οκτώβρη.

Η έκθεση θα λάβει χώρα σε μια έκταση 15.000 τ.μ και το παρόν αναμένεται να δώσουν όλα τα νέα μοντέλα, πετρελαιοκίνητα, βενζινοκίνητα, υβριδικά, αλλά και LPG. Επιπλέον, θα υπάρχει μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης (test drive, αγώνες δεξιοτεχνίας κ.τ.λ.) ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα και ένα μεγάλο δώρο έκπληξη!

Το εισιτήριο θα κοστίζει 7 ευρώ, ενώ φοιτητές, άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και παιδιά συνοδευόμενα θα πληρώνουν 3,5 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...